Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat în această dimineață pe centura Gherla- Bunești

Sursă foto: servuscluj.ro

În această dimineață, un microbuz plin cu călători s-a răsturnat pe centura Gherla-Bunești. Echipajele SMURD au evaluat mai multe persoane și patru dintre acestea, inclusiv un minor, au fost transportate la spital.

„Echipajele noastre au fost solicitate la un accident rutier petrecut pe centura Gherla – Bunești, unde s-a raportat un microbuz răsturnat. Din primele informații, nu există victime încarcerate, toți ocupanții reușind să iasă afară.

La fața locului se deplasează două autospeciale de la Detașamentul Dej, o ambulanță SMURD și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean. La misiune vom fi sprijiniți și de către SVSU Gherla.

Forțele noastre au ajuns la fața locului. 5 persoane sunt evaluate până acum de către echipajele medicale, fiind conștiente și cooperante. Au fost transportați la spital un minor, o femeie și doi bărbați. Cu toții erau conștienți și cooperanți”, a declarat ISU Cluj.

„Conducătorul unui microbuz, bărbat de 43 de ani, din județul Suceava, pe fondul altor preocupări (ar fi adormit la volan), ar fi pierdut controlul asupra direcției autovehiculul lovind un parapet, după care s-a răsturnat în decor, pe sensul de deplasare, și anume Cluj-Napoca-Dej.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat rezultat negativ”, au declarat și polițiștii clujeni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *