Sursă foto: servuscluj.ro

Un bătrân a pierdut o borsetă cu 20.000 de lei într-un tren care se îndrepta spre Cluj-Napoca. Din fericire pentru el, borseta a fost descoperită de o doamnă cu intenții bune, care a alertat autoritățile. Polițiștii au identificat rapid persoana care a pierdut banii și i-au înapoiat acestora.

„O doamnă de bună-credință care a călătorit cu trenul de la Mediaș la Cluj-Napoca anunța ieri echipajul mixt aflat pe peron, despre faptul că o persoană a uitat într-un vagon o borsetă.

Echipajul, format din agentul șef de poliție Șigăuan Daniel din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj Napoca și plutonierul adjutant Zegrean Paul, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă a găsit borseta în locul indicat de doamnă. Pe lângă documente personale, în borsetă se aflau peste 20.000 de lei.

Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă, însă dacă activitătile decurg bine, s-ar putea să îl găsească încă în oraș.

Asta s-a și întâmplat. Domnul B.I, în vârstă de 79 de ani, din județul Alba a fost  identificat la scurt timp și chemat înapoi la gară, la sediul poliției, pentru a-i fi restituită borseta, spre uimirea acestuia, fără a-i lipsi bani din interior”, au relatat  cei de la IPJ Cluj pe rețelele de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.