Sursă foto: stiridecluj.ro

În anul 2024, Cantina Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj menține meniul special denumit „Meniul Student”, introdus în anul precedent, care este disponibil la doar 7 lei. Acest concept a fost lansat în 2023 și este încă valabil și în noul an.

„Meniul Student” este diferit în fiecare zi. De exemplu, marți, 5 martie, va include o supă de roșii cu orez (3,5 lei) și piept de pui cu sos curry și orez basmati (10 lei). Prin aplicarea unei reduceri, prețul final al meniului este de 7 lei. Doar studenții beneficiază de acest meniu la preț special, prezentând carnetul de student la momentul achitării comenzii.

La cantina UMF, cea mai accesibilă din Transilvania, există și un meniu cu prețul de 5,5 lei, disponibil doar în anumite zile. De exemplu, luni, 4 martie, meniul a inclus o porție de mămăligă cu brânză, iar pentru vineri, 8 martie, va fi disponibilă o porție de macaroane cu brânză.

În plus, Cantina UMF Cluj oferă și meniuri puțin mai scumpe, de 17 și chiar 18 lei, care includ două feluri de mâncare și salată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.