Sursă foto: stiridecluj.ro

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în timpul nopții trecute pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Someșu Rece – Uzina.

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 23:10, iar la fața locului s-a deplasat imediat echipajul de la Garda de Intervenție Gilău. Ulterior, forțele au fost suplimentate cu două autospeciale de mare capacitate și autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca. Incendiul s-a manifestat generalizat la o casă de aproximativ 120 de mp, cu posibilitatea de extindere la vecinătăți. Drept urmare, pe lângă operațiunile de stingere, pompierii au acționat pentru protejarea imobilelor din vecinătate. Astfel, flăcările au fost stinse în limitele găsite. Pe parcursul intervenției, o femeie care a suferit un atac de panică a fost evaluată de paramedicii SMURD, însă nu a fost transportată la spital”, declară ISU Cluj.

Operațiunea a avut o durată de aproximativ 4 ore, iar se pare că incendiul a fost cauzat de o izolație necorespunzătoare a coșului de fum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.