Sursă foto: stiridecluj.ro

Pompierii din Cluj se află într-o misiune specială, intervenind în aceste momente la două incidente tragice în județul Mureș. Astăzi, a avut loc un incendiu la un depozit de carburant și lemne aparținând unui operator economic din localitatea Eremitu, județul Mureș. După câteva ore, pompierii din Mureș au fost solicitați să intervină pentru a stinge un alt incendiu în județul Mureș, care a izbucnit la un depozit de mase plastice în orașul Ungheni.

„Două autospeciale de stins incendii de mare capacitate, din cadrul Detașamentului Turda și Punctul de Lucru Florești, se deplasează în sprijinul pompierilor mureșeni, respectiv în municipiile Târgu Mureș și Târnăveni, pentru a asigura intervențiile curente pe timpul desfășurării operațiunilor de stingere a incendiului izbucnit la o hală de preluarea lemnului din localitatea Eremitu, cu o suprafață de aproximativ 4600mp”, declară ISU Cluj.

Conform informațiilor inițiale, incendiul s-a extins pe o suprafață de aproximativ 4000 de metri pătrați, provocând emisii semnificative de fum. Din păcate, patru bărbați au suferit răni în urma incendiului, iar unul dintre aceștia a fost găsit în stare inconștientă la locul incidentului. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar, din păcate, toate eforturile lor au fost în zadar.

„Autospeciala și echipajul de pompieri din Punctul de Lucru Florești, aflați în sprijinul pompierilor mureșeni, au fost alertați să intervină pentru stingerea unui alt incendiu din județul Mureș, izbucnit la un depozit de mase plastice în orașul Ungheni.

Intervin la fața locului pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, alături de echipajul de la ISU Cluj”, menționează cei de la ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.