Sursă foto: servuscluj.ro

Autobuzele școlare sunt reintroduse în circulație odată cu începerea noului an școlar. Primăria Cluj-Napoca a anunțat continuarea programului „Autobuze școlare dedicate” pentru elevii din clasele 0-IV, prin care se oferă transport cu autobuze școlare din diverse cartiere ale orașului către școlile din Cluj-Napoca și retur acasă.

În prezent, există 14 trasee pentru autobuzele școlare, cu plecare din cartierele Mănăștur, Zorilor – Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris și Lombului.

Elevii pot utiliza mijloace de transport special marcate cu inscripția „Transport elevi”. Acestea pornesc după ora 07:10 din cartiere către centrul orașului și se întorc în jurul orei 14:00. Iată câteva dintre liniile disponibile:

  • Autobuze: 9, 24, 30, 31, 35, 39, 42, 43B, 46B
  • Troleibuze: 3, 5, 6, 25
  • Tramvaie: 101, 102

Primăria va subvenționa transportul elevilor din Colonia Sopor, Valea Fânațelor și Colonia Pata Rât, până în Cluj-Napoca. Pentru a consulta traseele specifice ale autobuzelor școlare, puteți accesa site-ul CTP la adresa: https://ctpcj.ro/index.php/ro/orare-linii/transport-elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.