Sursă foto: stiridecluj.ro

Pe data de 30 august, în jurul orei 17:30, pe DN1 E60, la kilometrul 491+730, aproape de localitatea Gilău, s-a produs un accident de circulație în care au fost implicate trei vehicule. Din primele investigații, polițiștii au ajuns la concluzia că un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca, conducând dinspre Gilău, nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul din fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. În mașina atinsă, la volan se afla un bărbat de 48 de ani.

Din cauza impactului, mașina condusă de bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost proiectată pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de o tânără de 22 de ani.

Echipele de pompieri au intervenit pentru a facilita accesul și extragerea tinerei, în jur de 20 de ani, folosind echipamente speciale. Ulterior, echipajul SMURD a preluat-o și a transportat-o la spital.

Potrivit primei evaluări, tânăra era conștientă și colaboratoare, prezenta suspiciuni de traumatism la nivelul unui membru inferior.

Alți doi bărbați au fost consultați la fața locului, însă nu au necesitat transportul la spital.

Rezultatele testelor cu aparatul etilotest au fost negative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.