Sursă foto: servuscluj.ro

Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean, a dat aprobarea pentru indicatorii tehnico-economici ai proiectului de modernizare a pavilioanelor 1 și 2 ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”. Valoarea totală a investiției în modernizarea acestei instituții de sănătate este de 4,7 milioane de euro, iar finanțarea pentru acest proiect provine din Programul Regional Nord-Vest pentru perioada 2021-2027.

”Sănătatea rămâne o prioritate absolută. Scopul investițiilor noastre constante în sănătate este de a contribui la asigurarea climatului optim de realizare a actului medical. Prin intermediul acestui proiect urmărim să creștem gradul de confort, să reducem emisiile poluante, dar și să asigurăm o utilizare rațională a resurselor”, a transmis Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Lucrările principale planificate pentru cele două pavilioane situate pe strada B. P. Hașdeu nr. 6 includ izolarea termică a pereților exteriori, înlocuirea tâmplăriilor, precum și izolarea termică a podurilor și a planșeelor de deasupra subsolurilor.

În plus, proiectul cuprinde și instalarea a două sisteme de pompă de căldură hibride, amplasarea a 16 panouri solare termice pentru încălzirea apei calde și montarea a 46 de panouri fotovoltaice monocristaline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.