Categorii
Actualitate

În perioada 1 – 17 septembrie 2023, Planetariul revine în Iulius Mall Cluj

În perioada 1 – 17 septembrie 2023, Planetariul revine la Iulius Mall Cluj, pentru a ne oferi șansa de a avea o experiență captivantă în căutarea extratereștrilor. Călătoria noastră imaginară va explora misiuni intergalactice prin Calea Lactee, printr-o serie de trei proiecții care ne vor ține cu sufletul la gură. În plus, pe 1 septembrie, cei mici se pot bucura în Iulius Parc de un spectacol de teatru de păpuși care aduce pe scenă povestea Scufiței Roșii, iar sfârșitul săptămânii ne întâmpină cu proiecția filmului „The menu”, în cadrul evenimentului „Movie Nights”.

Începând cu 1 septembrie, exploratorii de toate vârstele sunt invitați să pornească din Atriumul Iulius Mall într-o căutare plină de suspans a celor mai controversate creaturi din istorie: extratereștrii. Până pe 17 septembrie, Planetariul aduce noi misiuni captivante prin Calea Lactee și trei proiecții fascinante. „Viață extraterestră – Lumi îndepărtate” va oferi o călătorie plină de culoare și dinamism prin spațiu și timp, dezvăluind misterele constelațiilor. Printr-o panoramă a corpurilor cerești, vom călători printre planete și sateliți și ne vom aventura în căutarea extratereștrilor. De asemenea, „De pe Terra în Univers” ne va purta într-o călătorie captivantă prin spațiu și timp, dezvăluind misterele constelațiilor din Emisfera Nordică și cele zodiacale. Vom traversa Calea Lactee, vom explora imensitatea miliardelor de galaxii și vom ajunge la limitele Universului Observabil. Aceste două proiecții vor fi disponibile permanent, iar la cerere se va difuza și „Patrula Zula – cu picioarele pe Pământ”, un spectacol dedicat în exclusivitate celor mici. În cadrul acestui spectacol, copiii vor fi implicați într-o misiune specială de salvare a Pământului, vor călători înapoi în timp pentru a prinde răufăcătorii și vor învăța mai multe despre formarea și evoluția planetei și a viețuitoarelor sale. Prețul unui bilet este de 30 de lei pentru fiecare proiecție sau 50 de lei pentru două proiecții la alegere. Grupurile de peste 15 persoane beneficiază de un tarif redus de 25 lei per proiecție. Biletele pot fi achiziționate la intrarea la eveniment. Reprezentațiile durează 30 de minute și sunt programate în fiecare zi între orele 10:00 și 21:30. Detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

În prima zi de toamnă, Iulius Parc va găzdui un spectacol de teatru de păpuși bazat pe una dintre cele mai îndrăgite povești din copilărie: „Scufița Roșie”. Pe 1 septembrie, începând cu ora 18:00, toți sunt invitați să se bucure de această reprezentație captivantă care îi aduce pe scenă pe îndrăgiții actori ai teatrului de păpuși AnimaArt. Intrarea este gratuită, iar momentele de bucurie sunt garantate.

În prima seară de toamnă, evenimentul „Movie Nights” ne propune să savurăm filmul „The menu” alături de Tyler (Nicholas Hoult) și Margot (Anya Taylor-Joy), care călătoresc spre o insulă îndepărtată pentru a lua cina într-un restaurant exclusivist. Șefului bucătar Slowik (Ralph Fiennes) îi așteaptă clienții cu un meniu generos și cu surprize terifiante. Vă invităm să vă alăturați lor în această aventură, începând cu ora 21:00. Intrarea este liberă, iar evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj împreună cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Atât programul de film, cât și cel de teatru de păpuși, pot suferi ajustări în funcție de condițiile meteorologice, iar actualizările vor fi comunicate prin intermediul paginii de Facebook a Iulius Mall Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *