Sursă foto: servuscluj.ro

Miercuri după-amiază, un incident a avut loc în interiorul mall-ului din Florești, unde șase bărbați au fost implicați într-o altercație violentă. Patru dintre aceștia au fost reținuți ulterior, în urma unor acuzații că s-au înjurat reciproc și au aruncat cu scaune unii către alții.

„În urma investigațiilor continuate au fost identificați toți participanții la starea conflictuală, fiind vorba despre 6 bărbați. Probatoriul administrat a condus la reținerea pentru 24 de ore a patru dintre ei, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și Florești, cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, față de unul dintre aceștia sunt efectuate cercetări și cu privire la comiterea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, întrucât în timpul stării conflictuale, ar fi avut asupra lui un obiect tăietor-înțepător, pe care l-ar fi luat de pe standul unui restaurant din centrul comercial,” a declarat IPJ Cluj.

Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, bărbații reținuți au fost duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bihor. În cursul zilei de azi, aceștia vor fi prezentați instanței pentru a se decide asupra unor noi măsuri preventive. Cercetările au fost sprijinite de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.