Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a furnizat Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj un total de 106 echipamente medicale noi, cu scopul de a reduce riscul infecțiilor nosocomiale în unitatea medicală. Costul total al echipamentelor achiziționate este de 617.830 de lei, iar proiectul a beneficiat de finanțare europeană prin PNRR.

„Continuăm să investim în dotarea și modernizarea Spitalului nostru de Copii, astfel încât specialiștii instituției sanitare să poată oferi cele mai bune servicii medicale, în condiții de deplină siguranță. Ne dorim ca prin intermediul celor 119 dotări vizate de acest proiect european să contribuim la protejarea vieții și a sănătății micilor pacienților, precum și a întregului personal”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Spitalul aflat în subordinea Consiliului Județean va fi echipat cu 50 de sisteme de decontaminare/tratare a aerului în încăperi, patru sisteme de abur și dezinfectant pentru decontaminarea și dezinfecția rapidă a suprafețelor greu accesibile în prezența oamenilor, un echipament pentru evidențierea încărcăturii microbiologice pe suprafețe, un echipament pentru evidențierea încărcăturii microbiologice în aer și 50 de cărucioare multifuncționale, recomandate pentru sistemul automat de mopuri și lavete preimpregnate.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 12 martie 2024, ora 15:00, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.