Sursă foto: servuscluj.ro

Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, sub conducerea președintelui Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a dat aprobarea în cadrul ședinței de ieri pentru înființarea unui centru de colectare a deșeurilor în comuna Cojocna, județul Cluj, prin sistemul de aport voluntar.

”Pe lângă punctele gospodărești, locuitorii comunei Cojocna vor avea și un centru de colectare separată a deșeurilor, prin aport voluntar. Felicit inițiativa Primăriei Cojocna și încurajez ca astfel de centre de colectare separată a deșeurilor să fie deschise și în alte zone ale județului Cluj. Dincolo de faptul că vom avea un mediu mai curat, multe dintre aceste așa-zise deșeuri vor putea fi reciclate și reintroduse în circuitul economic”, a afirmat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Un centru de colectare extins pe o suprafață de 19.600 mp, situată în extravilanul comunei Cojocna, va fi inaugurat oficial la jumătatea anului 2024. Acesta va include 13 containere pentru colectarea selectivă a diverse tipuri de deșeuri, precum textile, electrice, hârtie, lemn, sticlă, anvelope, metal, deșeuri din grădină, de construcții și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.