Alina Ceușan locuiește cu Raul Tișa, soțul ei, și Rock, băiețelul lor, într-un apartament din Cluj-Napoca. Influencerul, care e și prezentatoarea emisiunii „Love Island” de la Pro TV, a colaborat cu un designer pentru decorarea casei sale.

De aproximativ șase ani, Alina Ceușan s-a mutat cu Raul Tișa într-un apartament de lux care se întinde pe întreg etajul unui bloc dintr-un complex nou din Cluj-Napoca. Locuința vedetei, care e decorată în stil minimalist cu accente industriale, are peste 100 de metri pătrați, având mai multe camere.

În zona de living petrec cel mai mult timp, acolo fiind și bucătăria open-space. Apartamentul are și două dormitoare, două băi, un living, dar și două terase foarte spațioase. În urmă cu aproximativ patru ani, Alina Ceușan a și făcut turul apartamentului și a început cu sufrageria.

Cum arată apartamentul Alinei Ceușan

„Aceasta este casa noastră, este un apartament. Este în complexul Utopia din Cluj-Napoca. E un singur apartament pe tot etajul, așadar toate camerele sunt pe acest etaj, apartamentul având și două terase. Livingul e spațios, aici e leagănul, locul meu preferat din toată casa. Aici îmi beau cafeaua, aici citesc sau mă bucur de priveliște.

În sufragerie petrecem cel mai mult timp, aici ne strângem cu prietenii, cu familia, sau doar noi, aici bem un vin sau ne uităm pe Netflix. Întreg designul casei a fost făcut de Sani Stranski, el s-a ocupat de întregul proiect, cap-coadă. Am ales și paleta de culori împreună”, a explicat vedeta.

Ulterior, ea a trecut în bucătărie, culorile predominante de acolo fiind verdele și negrul, așa cum e în toată casa. Ea a vorbit și despre mobila din lemn natural, făcută chiar de tatăl său. „Ne place să gătim, așa că folosim bucătăria foarte des.

Toată mobila din apartament e făcută de tatăl meu, tata a fost aici cu întreaga echipă și au instalat blaturile, au instalat și corpurile de bucătărie. Pentru a îmbunătăți bucătăria am pus și un bar din beton, în formă de L”, a mai zis ea.

Alina Ceușan are baia în dormitor

Alina Ceușan a prezentat apoi dormitorul, care se desparte de zona sufrageriei cu o ușă imensă, din lemn natural. În dormitor are și baia, care nu e despărțită de vreo altă ușă. „Am instalat această ușă enormă, din nou ceva făcut de tatăl meu, din stejar. Este o ușă rotativă.

Spațiul dormitorului e deschis, nu avem foarte multă mobilă, avem o baie deschisă. Avem și baia aici, aproape de dormitor, de fapt e chiar în dormitor, pentru că nu avem ușă între cele două”, a mai spus ea, după care a trecut la dressing.

„Avem și dressingul, unde păstrăm magia. Am și haine, dar și câteva dintre parfumurile mele, câteva amintiri, aici am și toate perechile mele de ochelari. Camera asta e puțin cam mică față de ce eram obișnuită”.

https://www.youtube.com/watch?v=12GBoATMED4

De când a făcut turul casei și până acum, apartamentul Alinei Ceușan a mai suferit unele modificări, mai ales că familia s-a mărit. Vedeta are un băiețel, pe Rock.