Sursă foto: servuscluj.ro

Primarul Emil Boc a anunțat că Primăria Cluj-Napoca va continua și în acest an proiectul intitulat „Fugi în curtea școlii”. În cadrul acestui proiect, curțile școlilor vor fi deschise în weekend-uri pentru a permite practicarea sportului în aer liber.

„În acest sfârșit de săptămână, două școli din cartierul Mănăștur – Școala Gimnazială „Octavian Goga” și Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” – și-au deschis curțile pentru practicarea sportului în cadrul proiectului „Fugi în curtea școlii”. În intervalul 10:00-13:00 copii de toate vârstele au făcut mișcare și au participat la activități sportive precum baschet, tenis de masă, badminton, traseu cu exerciții de motricitate, traseu de viteză, aruncare la poartă și altele.

Prin sport realizăm cea mai ieftină, dar și cea mai eficientă investiție în sănătatea noastră și a copiilor noștri! Vă invit să vă bucurați de mișcare și sport în aer liber!”, a declarat primarul Clujului.

Iată programul următoarelor weekenduri pentru proiectul „Fugi în curtea școlii”:

  • 20 mai, sâmbătă: Baza sportivă Gheorgheni, între orele 12:00 și 15:00.
  • 21 mai, duminică: Baza sportivă „La terenuri”, între orele 12:00 și 15:00.
  • 27 mai, sâmbătă: Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, între orele 10:00 și 13:00.
  • 28 mai, duminică: Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, între orele 10:00 și 13:00.

Proiectul „Fugi în curtea școlii” este realizat în colaborare cu Asociația Club Sportiv Runners Club și Big Time Production, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.