Prestația lui Gheboasă la UNTOLD 2023 a stârnit numeroase controverse în mediul online, pentru că mulți au considerat versurile cântate de tânărul artist total nepotrivite. Cum a reacționat Mircea Badea după ce a auzit de cele întâmplate la festivalul de muzică din Cluj-Napoca.

Printre artiștii care au urcat pe scenă la UNTOLD 2023 s-a numărat și Gheboasă, fost concurent la Survivor România 2023. Cântărețul a stârnit mari controverse după ce a cântat una dintre piesele sale care conține cuvinte obscene, iar mii de tineri o fredonau.

https://www.youtube.com/watch?v=ATKYHMVGaKg

În urma prestației sale, Gheboasă a stârnit multe controverse pe internet, iar multe dintre vedetele din România nu s-au ferit să comenteze acest scandal.

În emisiunea sa de la Antena 3, Mircea Badea a vorbit despre acest subiect. Prezentatorul nu a înțeles de ce s-au iscat atât de multe discuții în jurul artistului când nici prestația altor cântăreți nu a fost diferită.

„Eu nu am o problemă cu ce cântă sau ce face domnul Gheboasă. Mă doare-n cot! Trap e un gen muzical – pentru mine muzica înseamnă cu totul altceva – internațional. Nu s-a inventat în România. Derivă din rap. Trapul este un fel de rap updatat, cumva pe steroizi. Nu am o problemă cu trapul. Există trap în orice țară civilizată. Unii spun că este horror, în timp ce alții sunt fanii trap. Pe mine mă doare-n cot!

„Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva”

Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Întrebarea mea e: De ce nu se poate? Păi despre asta e vorba la festivalu’ lu’ pește! Dar când se duce copilul și ascultă Armin van Buuren, adică o aproape nesfârșită serie de sunete acute de alarmă de apartament și de vapor care solicită trecerea prin ecluză, timp de mai multe ore, e bine? Habar n-am!”, a declarat Mircea Badea în emisiunea sa, „În gura presei”, potrivit Fanatik.

Marian Godină și Cezar Ouatu, reacții la momentul lui Gheboasă la UNTOLD 2023

Cezar Ouatu a distribuit pe rețelele de socializare momentul lui Gheboasă de la UNTOLD 2023 și a făcut un comentariu la adresa acestuia. „Noua generație… „idoli” vs fani… no comment

!!! Ce voce, ce mesaj, ce producție și ce bine sună viitorul”, a spus fostul reprezentant al României la Eurovision.

Și Marian Godină a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a spus că nu mai înțelege muzica din ziua de azi. De asemenea, el a postat o parte dintre versurile melodiei cântate de Gheboasă.

„Am îmbătrânit și nu mai înțeleg muzica din ziua de azi…

«Eu sunt Gheboasă din junglă

În trecut am tras doar pungă

Acuma tragem doar dungă

Și facem banii pe lângă

Ca să ne-ajungă, ya

Îi pun p*la pe frunte

O fac cocoș de munte

Mi-a zis că-i cântăreață

Îi dau microfon să-mi cânte

Îi plac cozonacii, îi dau p*la s-o frământe

O bat c*aiele-n bărbie

Acum o învăț să lupte»”

Cine e Gheboasă

Gheboasă sau Gavriș Gabriel, pe numele lui real, are 21 de ani și e artist. Acesta s-a născut în Târgoviște, dar trăiește în București și s-a făcut remarcat datorită unei melodii lansate la jumătatea anului 2022, piesă al cărei videoclip a adunat până în prezent pe YouTube 12 milioane de vizualizări.

Gheboasă cântă și alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula melodia „Dacă n-ai bani”, care a fost numărul 1 în trending și are până la ora actuală peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, scrie protv.ro.

Gheboasă are succes și pe TikTok, acolo are sute de mii de urmăritori și milioane de like-uri la clipurile postate.

Conform stiridirecte.ro, Gheboasă ia 2000 de euro pentru un concert. Mai mult, el are propria firmă de haine sport, pentru tinerii de vârsta lui, pe care le comercializează online.