Sursă foto: stiridecluj.ro

În dimineața zilei de marți, 5 martie, polițiștii au efectuat mai multe percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de evaziune fiscală în județele Cluj, Bihor și Sălaj.

,,În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează 11 percheziții domiciliare, în județele Cluj, Bihor și Sălaj, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea de infracțiuni de evaziune fiscală, față de 5 persoane”, conform Inspectoratului General al Poliției Române.

Din investigații a reieșit că persoanele vizate, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, ar fi înregistrat în actele contabile facturi ce reflectă operațiuni fictive, cu scopul de a evita plata taxelor și impozitelor.

Pentru identificarea și conducerea acestor persoane la sediile inspectoratelor de poliție județene Cluj și Bihor, pentru informarea lor cu privire la calitatea procesuală, drepturile și obligațiile lor, precum și pentru audieri, vor fi puse în aplicare mandate de aducere emise pe numele lor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La această acțiune au participat polițiștii din inspectoratele de poliție județene Cluj, Bihor și Sălaj, inclusiv personalul din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.