Sursă foto: stiridecluj.ro

Sâmbătă, 29 iulie, va avea loc un impresionant miting aviatic la Dezmir, marcând sărbătorirea a 85 de ani de la înființarea Aeroclubului Traian Dârjan Cluj.

Evenimentul va fi onorat de prezența unor piloți celebri precum cei de la Hawks of Romania, White Wings și Blue Wings, dar și piloții militari de la Luna, care vor demonstra zboruri spectaculoase cu elicoptere IAR 330 Puma.

Airshow Cluj-Napoca va începe la ora 10.30, iar pentru a asigura siguranța evenimentului, strada Planoarelor, situată lângă pistă, va fi complet blocată începând cu ora 9.00, cu interzicerea traficului rutier pe toată durata spectacolului. Pe această stradă vor fi așezați spectatorii.

Pentru parcarea mașinilor, se va utiliza un câmp situat în apropierea zonei de decolare/aterizare, pe partea stângă a drumului dinspre Rondocarton. Accesul la Aerodrom poate fi realizat cu autobuzul M41.

La acest spectacol aviatic sunt așteptați să participe mii de copii și părinți din Cluj-Napoca, comuna Apahida și alte localități învecinate. Va fi cu siguranță o zi memorabilă și plină de emoții pentru toți iubitorii de aviație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.