Mihai Bendeac se apropie de împlinirea vârstei de 40 de ani. Actorul a dezvăluit ce ar vrea să facă în viitor. Fostul jurat de la iUmor ar fi dispus să renunțe la toată cariera pe care și-a clădit-o până în acest moment.

Mihai Bendeac se apropie de vârsta de 40 de ani și a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor. Comediantul și-a surprins fanii când a spus care este schimbarea pe care ar vrea să o facă în viața lui. Fostul jurat de la iUmor a mărturisit că odată cu trecerea anilor, a început să îi fie din ce în ce mai frică de bătrânețe. El a subliniat că a început deja să împărtășească aceleași gânduri cu persoanele mai în vârstă decât el.

„Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vis-a-vis de ceea ce înseamnă îmbătrânirea… Am ajuns la vârsta la care sunt daddy, dar vreau să vă asigur că nu sunt și «sugar»…”, a spus Mihai Bendeac.

Actorul a dezăluit că a început să își cumpere tot mai multe medicamente. „M-am trezit de dimineață, am fost la chioșc, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, asta este..”, a continuat comediantul.

Schimbarea pe care Mihai Bendeac vrea să o facă

Bendeac are mai multe idei în legătură cu viitorul său. De când nu mai este sub contract cu postul de televiziune Antena 1, actorul mai activează doar la Teatrul de Comedie. Unul dintre gândurile comediantului se referă și la lumea politică. El ia în calcul ca la un moment dat să se înscrie în PSD. Mai mult decât atât, actorul a spus că dacă nu va face acest pas, va vota cu social-democrații la următoarele alegeri.

„Nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt din ce în ce mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine… Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau. Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a spus Mihai Bendeac, pe o rețea de socializare.