Anda Adam a ajuns la capătul răbdării din cauza celor care o critică pentru că folosește filtre de înfrumusețare pe rețelele sociale. Sătulă de atâtea acuzații, ea a ținut să le dea o replică celor care au pus-o la zid.

Anda Adam spune că va folosi în continuare filtrele de înfrumusețare

Într-o serie de clipuri, artista a spus că persoanele care o critică probabil sunt nefericite sau frustrate. Anda Adam a mai susținut că va continua să folosească filtrele de înfrumusețare pentru că fiecare a e dreptul să facă ce vrea.

„Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți ori sunt foarte frustrați (…) Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu (…) Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere care comentați, și voi le folosiți, rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? De asta au fost inventate, fraților. Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit (…) O fată care arată mișto cu filtru arată mișto și în realitate”, a spus Anda Adam, potrivit SpyNews.

Ea a mai ținut să le transmită criticilor că oricum filtrele de înfrumusețare nu schimbă fizionomia feței: „Filtrul ăla îți pune acolo trei gene și un anticearcăn, dar nu îți schimbă fața cu totul, nu îți schimbă fizionomia. Treziți-vă la realitate odată că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii. (…) O să le folosesc atâta timp cât am eu chef și nevoie”.

O altă perspectivă asupra filtrelor de înfrumusețare. Ce a spus Ruby

Subiectul a fost abordat în trecut și de Ruby. Însă ea nu e de acord cu folosirea acestor filtre.

„Doamne! De aia nu înțeleg filtrele astea, că arat așa și de fapt nu arat așa. Nu vă mai mințiți cu fețele astea pentru că după aia nu o să vă mai placă de voi. (…) Nu vă mai prostiți, iubiță-vă așa cum sunteți voi”, a spus Ruby.

Recent, Marcel Pavel a avut o ieșire critică la adresa femeilor care-și fac operații estetice: „Toate au botul extraordinar, parcă sunt airbag-uri”.