Sursă foto: servuscluj.ro

Miercuri, au fost efectuate zece percheziții domiciliare în județul Cluj la mai multe persoane suspectate de trafic de droguri de risc și de mare risc, precum și de efectuarea de operațiuni cu substanțe ce pot avea efecte psihoactive. Polițiștii au pus în aplicare zece mandate de aducere și au audiat 50 de persoane.

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2022 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct și indirect, droguri de risc și de mare risc, precum și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, în județul Cluj.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 291 de pungulițe cu droguri de mare risc, 600 de grame de droguri de mare risc, 200 de grame de cannabis și 26 de comprimate de xanax. De asemenea, au fost depistate și ridicate 29.100 de lei, 450 de euro, 17 telefoane mobile, precum și alte bunuri de interes”, a declarat IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, opt bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar șapte dintre aceștia urmează să fie prezentati în fața magistraților astăzi, pentru a dispune măsurile preventive. De asemenea, față de o femeie în vârstă de 32 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Suportul specializat a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Direcția Regională Vamală Cluj și jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.