Sursă foto: servuscluj.ro

Joi seara, o mașină a fost observată căzută în râul Arieș, în zona Buru-Lungești. Cu toate acestea, în momentul descoperirii, nu a fost găsită nicio persoană în interiorul vehiculului. Polițiștii au inițiat o anchetă și au furnizat astăzi mai multe informații referitoare la accident.

„În urma accidentului rutier înregistrat la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 15:00, pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara, polițiștii au stabilit, conform primelor verificări, că ar fi vorba despre un bărbat, de 83 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism înspre municipiul Turda, iar, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând mai mulți arbori situați în afara părții carosabile.

După impact, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autoturismul până pe malul râului”, a declarat ISU Cluj.

În cursul zilei de joi, pompierii au reușit să recupereze autoturismul scufundat și să-l tragă la mal, însă nu au fost găsite victime în interior. Astăzi, polițiștii din Cluj, împreună cu reprezentanții I.S.U. Cluj și Salvamont Cluj, continuă investigațiile în zona respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.