Sursă foto: servuscluj.ro

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă 30 de zile, fiind acuzat de întreținerea de raporturi sexuale cu un minor și răire. Bărbatul se pare că ar fi răpit și violat o fetiță de doar 12 ani, în apropiere de gara din Gherla.

„În fapt, în baza unor informații de interes operativ, polițiștii au demarat investigații pentru verificarea unor aspecte de natură penală care au condus la stabilirea faptului că, în cursul anului 2023, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 12 ani.

Totodată, din activitățile investigativ-operative, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii mai a.c., în timp ce persoana vătămată se afla în apropierea gării din municipiul Gherla, bărbatul ar fi constrâns-o să intre în autoturismul său.

La data de 21 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de interes în cauză, printre care medii de stocare și 2.500 de lei”, a declarat IPJ Cluj.

În ceea ce privește individul în vârstă de 33 de ani din municipiul Gherla, inițial polițiștii  l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, în data de 22 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.