Sursă foto: servuscluj.ro

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani au fost arestați preventiv sub acuzația de furt calificat. Aceștia sunt suspectați că au furat o motocicletă care era parcată pe o stradă din Florești.

„În fapt, la data de 15 iunie a.c., un tânăr de 26 de ani a sesizat Secția 6 Poliție Rurală Florești despre faptul că, în cursul nopții de 12/13 iunie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras motocicleta parcată pe strada Florilor din localitatea Florești, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Astfel, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au efectuat activități investigativ-operative, iar la data de 20 iunie a.c., cu sprijinul Secției 3 Poliție Rurală Baciu i-au identificat și depistat pe bănuiți, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore”, a declarat IPJ Cluj.

În data de 21 iunie a acestui an, după administrarea probatoriului, cei trei tineri au fost aduși în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Cluj-Napoca. Judecătorul a decis arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.