”Pentru câteva momente am ajuns în America lui 1860. Datorită unor oameni ca Adrian Curelea şi Oana Păunescu, precum şi unei talentate echipe de producţie, care au reuşit să reproducă universul Războiului Civil American în Bucureşti. Alături de doamna ambasador Kathleen F Kavalec şi de doamna ministru , am mers pe platoul de filmare al miniseriei «The Gray House», care spune povestea femeilor care au influenţat destinul Războiului de secesiune”, a scris, duminică seară, pe Facebook, Marcel Boloş.

Ministrul Finanţelor afirmă că este vorba despre o producţie pentru care au fost contractaţi peste 250 de tehnicieni şi aproximativ 400 de actori şi figuranţi din România.

”Ţin să îi felicit, sunt oameni care ne fac cinste. Se vede că pun suflet şi nu lasă nimic la voia întâmplării. În lumina acestei experienţe, nu am cum să nu remarc contribuţia industriei cinematografice în economie. Care merită mai multă susţinere, pentru că producţiile nu doar că atrag investiţii importante, dar generează locuri de muncă şi promovează turismul”, a adăugat ministrul Finanţelor.