Sursă foto: servuscluj.ro

66% din locuitorii din Cluj-Napoca și 50% dintre companiile din oraș au plătit integral impozitele până în prezent. Astfel, luni, 1 aprilie, este ultima zi în care rezidenții din Cluj pot achita impozitele locale pentru acest an și să beneficieze de o reducere de 10% din suma totală.

Cetățenii din Cluj au opțiunea de a-și achita impozitul în întregime până la sfârșitul lunii martie 2024 pentru a beneficia de reducerea de 10%. Însă, deoarece 31 martie este o zi nelucrătoare, termenul limită este prelungit până pe 1 aprilie. Astfel, Primăria Cluj-Napoca îi îndeamnă pe cetățeni să evite aglomerația inutilă la ghișee și să utilizeze metodele online disponibile:

Online, cu autentificare, pe site-ul www.e-primariaclujnapoca.ro (prin e-cont).

Online, pe site-ul www.ghiseul.ro, atât pentru persoane fizice, cât și pentru cele juridice. În cazul persoanelor juridice, plățile pot fi efectuate doar după autentificarea în contul de utilizator, atât pe ghiseul.ro, cât și pe www.primariaclujnapoca.ro.

Primăria Cluj-Napoca le sugerează locuitorilor să utilizeze modalitățile de plată online ca alternativă la deplasarea la ghișeele instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.