Sursă foto: servuscluj.ro

Consilierii Județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici și proiectul de modernizare a Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. Această inițiativă vizează extinderea, reamenajarea și modernizarea Corpului C13 M – Laboratoare, precum și schimbarea destinației acestuia în Ambulator Integrat și implementarea terapiei hiperbare. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 7,3 milioane de euro și urmează să fie depus spre finanțare prin Programul Sănătate.

În plus, se dorește crearea unor noi spații pentru a decongestiona funcțiunile existente la parterul și etajul 1 din clădirea principală a spitalului, precum și o mai bună distribuire a circulației și a fluxurilor la nivelul instituției sanitare care este în subordinea Consiliului Județean Cluj.

”Consider că e absolut necesar să investim în această instituție medicală de elită la nivel național, cu atât mai mult cu cât vorbim despre singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinară din Transilvania și unul din cele doar două din țară. Investiția va aduce numeroase beneficii atât pentru zecile de mii de pacienți tratați ambulatoriu, cât și pentru personalul ce deservește Spitalul nostru de Recuperare”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.