Sursă foto: stiridecluj.ro

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a fost în control pentru a verifica lucrările din zona Terra și a spus că acestea avansează bine.

Miercuri, 2 august, s-au inițiat activitățile de turnare a stratului de asfalt pe trotuarul proaspăt amenajat de-a lungul străzii Dumitru Tăuțan.

Joi, 3 august, echipele de lucru vor interveni pentru efectuarea reparațiilor necesare în urma unor săpături punctuale efectuate pentru branșamente.

Începând de luni dimineață, 7 august, se va demara frezarea părții carosabile a străzii Dumitru Tăuțan, pregătind-o pentru asfaltare.

”În timpul procedurilor de asfaltare, vă rugăm să fiți atenți la condițiile de trafic și să urmați rutele ocolitoare, unde va fi necesar. În cazul în care va fi necesar, un echipaj dedicat va dirija circulația pentru a asigura un trafic cât mai fluent.

În paralel, începând de luni, 7 august, vor începe lucrările pentru canalizarea menajeră și canalizarea pluvială pe strada Dumitru Mocanu 2, de pe tronsonul dintre strada nouă Dumitru Mocanu și strada Petuniei. Programul lucrărilor va fi ajustat în funcție de condițiile meteorologice.

Aceste proiecte de infrastructură sunt menite să aducă îmbunătățiri semnificative comunității floreștene. Mulțumim pentru înțelegere și susținere pe parcursul desfășurării acestor lucrări de modernizare!”, a menționat Bogdan Pivariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.