Sursă foto: servuscluj.ro

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au anunțat că manifestările dedicate Zilei Naționale a României vor avea loc în Piața Mihai Viteazul, Piața Avram Iancu și Piața Unirii. Ceremoniile vor începe cu depunerea de jerbe și flori în Piața Mihai Viteazul la ora 09:00. Evenimentele, organizate de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Divizia 4 Infanterie „Gemina”, vor continua la ora 10:30 în Piața Avram Iancu, unde se va desfășura ceremonia oficială, defilarea cu tehnică militară și de intervenție, precum și un spectacol de artificii în timpul zilei.

La ora 12:00, în parteneriat cu Societatea Cultural-Patriotică „Avram Iancu” din România, va avea loc evenimentul „Avram Iancu, de 30 de ani în inima Clujului”. Bulevardul Eroilor va găzdui o reconstituire a evenimentelor din anul 1918 între 13:00 și 15:00, iar pe tot parcursul zilei, clujenii se pot bucura de un photobooth în zona respectivă.

La „kilometrul 0” al orașului, în Piața Unirii, evenimentele vor începe la ora 15:00 cu un regal folcloric susținut de artiști și ansambluri folclorice de renume, urmat de aprinderea iluminatului festiv la ora 19:00. Concertele Deliei și Cargo vor fi momentele de încheiere a serbărilor, iar la ora 20:00, în Piața Avram Iancu, va avea loc un spectacol inedit de drone și artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.