Sursă foto: stiridecluj.ro

Peste 50 de spectacole pentru copii susținute de artiști români și trupe din șapte țări, precum și concerte și ateliere pentru întreaga familie, au loc începând de vineri, 8 septembrie până duminică, 10 septembrie, în centrul Clujului și în curtea castelului Bánffy de la Bonțida, în cadrul celei de-a șaptea ediții a Festivalului Stradal WonderPuck. Toate evenimentele sunt gratuite.

Festivalul oferă spectacole de teatru clasic pentru copii, momente muzicale, concerte, teatru stradal și chiar acrobații aeriene. Evenimentele au loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca, pe Scena Mare, Scena Mică sau pe Podium. De asemenea, sunt programate spectacole itinerante pe traseul dintre Piața Muzeului și Piața Unirii. De asemenea, un alt spațiu este amplasat în curtea Muzeului de Artă. Copiii și părinții sunt invitați să participe la ateliere de lectură, IT, olărit, gătit bio, face painting, jonglerie și confecționat păpuși. De asemenea, se desfășoară o tombolă cu premii, oferite de OVB Allfinanz România, inclusiv console PlayStation 5, console Nintendo Switch și console GameBoy Darklove. Programul începe la castelul Bánffy de la Bonțida și include spectacole precum „Muzicanții din Bremen” și „Dănilă Prepeleac”. În Piața Unirii din Cluj-Napoca, festivalul debutează cu spectacolul „Trupa Marionetelor”, oferit de trupa Grande Cantagiro Barattoli din Italia, și include numeroase alte spectacole și activități pentru toate vârstele. Participarea la toate evenimentele este gratuită.

Festivalul Stradal WonderPuck 2023 este organizat de Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, Asociația ESUA și Clubul Lions, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și Administrației Fondului Cultural Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.