Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a făcut public în SEAP anunțul referitor la achiziționarea serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru proiectul inter-județean „Velo Apuseni” – lotul Cluj. Scopul acestui proiect constă în dezvoltarea unei rețele de 𝟤𝟤𝟩 de kilometri de piste de biciclete pe teritoriul județelor Cluj, Bihor și Alba, din care peste 40%, adică 𝟫𝟤,𝟦 kilometri, vor fi amenajați în județul Cluj. Valoarea estimată a contractului de proiectare se ridică la 𝟣.𝟨𝟫𝟩.𝟥𝟪𝟪 de lei, cu posibilitatea de a crește la peste 6 milioane de lei în cazul în care autoritatea județeană va decide să extindă proiectul.

” Ne dorim ca în etapa de proiectare, respectiv elaborarea studiului de fezabilitate și întocmirea proiectului tehnic să se desfășoare într-un timp cât mai scurt astfel încât, în prima parte a anului viitor să trecem la execuție. Este un obiectiv important pentru noi și pentru întreaga zonă de munte, care va impulsiona turismul și activitățile economice”, a afirmat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Termenul limită pentru prezentarea ofertelor este stabilit pentru data de 9 octombrie 2023, iar criteriul de atribuire al contractului este „cel mai bun raport calitate-preț”. Proiectul „Velo Apuseni” reprezintă rezultatul unui parteneriat încheiat în anul 2021 între județele Cluj, Bihor și Alba. În luna martie a acestui an, a fost semnat contractul de finanțare pentru această investiție, în valoare totală de 110 milioane de lei, sumă care a fost alocată din Planul Național de Redresare și Reziliență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.