Mircea Geoană ar putea fi unul dintre candidații la alegerile prezidențiale din 2024.

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană i-a invitat, marți, pe români să țină aproape, deoarece urmează să discute despre „un plan sănătos şi ambiţios pentru România şi pentru fiecare dintre noi.

”Trăim în România şi în fiecare zi ne izbim de zidul ca la noi la nimeni, oricum nu se poate schimba nimic, la alţii se poate la noi nu. Şi tot lovindu-ne de zidul ăsta de mai bine de 30 de ani, cine ne poate învinovăţi că ne-am pierdut speranţa şi determinarea de a lupta pentru România? Dar, indiferent de cât de dură este lovitura, românii au avut şi au mereu puterea de a se ridica şi de a merge înainte. Poate nu întotdeauna doar pentru România, dar cu siguranţă pentru ei înşişi şi pentru cei dragi, pentru că românii sunt luptători”, a transmis, prin intermediul unui mesaj video transmis pe Facebook, Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO nu s-a oprit aici.

”Ce-ar fi dacă am avea un ghid care să ne arate cum să aducem rezistenţa şi dârzenia fiecaruia dintre noi laolaltă pentru ţară? Căci viitorul României a intrat acum în criză de timp iar pentru a-l construi aşa cum merităm, avem nevoie de luciditate, de cunoaştere, de competenţă şi de o viziune solidă”, a mai spus secretarul general adjunct al NATO.

”Dragi români, vă invit să ţineţi aproape, fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos şi ambiţios pentru România şi pentru fiecare dintre noi”, a continuat Mircea Geoană.

Mircea Geoană, favoritul românilor la alegerile prezidențiale
Pentru alegerile prezidențiale din 2024, Mircea Geoană este favorit în intențiile de vot ale românilor, urmat de premierul Marcel Ciolacu.

Elena Lasconi a urcat în preferințele electoratului, în contextul recentului scandal în care a fost implicată.

În topul preferințelor românilor se mai află George Simion şi Diana Şoşoacă, arată datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Mircea Geoană, învins de Traian Băsescu în 2009

Mircea Geoană a candidat la alegerile prezidențiale din 2009. El El a pierdut la un scor strâns în fața lui Traian Băsescu, după ce presa a dezvăluit că a fost în vizită la mogulul Sorin Ovidiu Vîntu.

În seara alegerilor, Geoană a fost declarat câștigător de exist-poll-uri, iar marea lui greșeală a fost că nu a avut răbdare să aștepte rezultatele oficiale.

„Sunt președintele tuturor românilor, al celor care m-au votat și al celor care cu m-au votat”, a spus Mircea Geoană, care în următoarea zi avea să afle că, de fapt, fusese învins de Traian Băsescu.