Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Prezentatorul de la Antena 1 este extrem de mândru de mama fiului său. Chiar și după ani de relație, acesta este îndrăgostit până peste cap de blondina.

Gabriela Prisăcăriu a primit un cadou de zeci de mii de euro

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele sociale, unde dezvăluie mai multe detalii din viața personală. Ultima postare a vedetei a făcut ravagii în mediul online, fanii au încremenit când au văzut ce cadou i-a oferit prezentatorul de la Antena.

Soția lui Dani Oțil a anunțat pe Instagram că a primit un cadou de valoare de 100.000 de euro de la partenerul său de viață. Acesta a constat într-o mașină Porsche Cayenne.

Vedetele au tratat această surpriză cu umor și ironie, în spiritul lor caracteristic. Totuși, cadoul a pus-o în dificultate pe Gabriela Prisăcariu, care nu știa cum să pornească mașina.

„Ce să știe țăranca cum se pornește un Porsche…”, a scris Gabriela Prisăcariu în descrierea unui videoclip.

Gabriela Prisăcariu, criticată pentru silueta de după sarcină

Soția lui Dani Oțil a devenit ținta hate-ului pe rețelele de socializare. Ea a fost luată la rost și când a vrut să arate că a revenit rapid la silueta suplă după naștere. Cineva i-a reproșat atunci că face inimă rea femeilor care chiar se luptă cu kilogramele.

„Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată.

Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focusul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, i-a trasmis atunci o femeie.