Sursă foto: servuscluj.ro

Ediția a 9-a a festivalului Electric Castle este pregătită să înceapă pe 19 iulie, pe domeniul Banffy, care se întinde pe o suprafață de 40 de hectare. Festivalul va include 12 scene, un camping cu capacitatea de 20.000 de festivalieri și un program cu 300 de artiști. Pentru a asigura o experiență fără griji, organizatorii au publicat un ghid care conține toate detaliile referitoare la acces și informații utile pentru participanți.

Începând de azi, 10 iulie, abonamentele pot fi schimbate în brățări de acces la punctele deschise în București (AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City), sau în Cluj-Napoca (Iulius Mall). De asemenea, brățările pot fi comandate online pentru livrare la orice adresă din Cluj-Napoca, București, Brașov și Timișoara, prin platforma Tazz. Punctele de schimb vor rămâne deschise până în ziua de începere a festivalului, iar ulterior, procedura va putea fi efectuată doar la fața locului. Brățările pentru minori pot fi ridicate doar de la intrarea în festival.

Comparativ cu anul precedent, organizatorii au crescut cu 30% numărul de autobuze și cu 50% capacitatea trenurilor EC, pentru a oferi cel mai simplu și rapid mijloc de transport către festival. Timpul de așteptare în orele de vârf va fi de aproximativ 30 de minute. Biletele de transport pot fi achiziționate în avans, iar participanții au la dispoziție o linie WhatsApp dedicată pentru a semnala orice probleme legate de transport.

Participanții care aleg să vină la festival cu mașina sunt încurajați să-și umple mașina cu prieteni. Mașinile cu toate locurile ocupate vor beneficia de parcare gratuită, iar pasagerii pot câștiga diverse premii prin intermediul programului Carpooling by OMV.

Experiența Electric Castle este 100% cashless. Încărcarea brățării se poate face online, prin intermediul unui cont de utilizator creat pe platforma electriccastle.ro, sau la punctele dedicate de pe amplasament, atât cu numerar, cât și cu card.

Festivalul dispune de un supermarket propriu, peste 35 de restaurante și chiar o zonă de grătar pentru cei care doresc să își pregătească masa singuri. Accesul cu alimente și apă este permis doar pentru cei cazați în EC Village, cu condiția ca produsele să nu fie ambalate în recipiente de sticlă. Sunt permise la intrare în festival și camping aparatele foto și video, laptopurile, medicamentele, steagurile și selfie stick-urile, precum și apa îmbuteliată în recipiente de plastic sigilate. Nu este permisă aducerea în festival sau în zonele sale următoarele: droguri, cuțite și bricege, arme, materiale explozive, alcool, animale, biciclete, skate-uri, umbrele, instrumente muzicale, graffiti, stickere, materiale publicitare, mobilier de grădină, sisteme audio și drone.

Toate informațiile detaliate pot fi găsite pe site-ul Electric Castle, iar pentru întrebări suplimentare se poate consulta pagina de întrebări frecvente (FAQ). Biletele pentru Electric Castle 9, accesul în camping și ultimele opțiuni de cazare disponibile pot fi achiziționate de pe www.electriccastle.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.