Sursă foto: stiridecluj.ro

Două polițiste din Turda au fost agresate de o femeie și au devenit victime ale unei infracțiuni de ultraj. Potrivit procurorilor din Turda, femeia a lovit cele două polițiste cu pumnii și picioarele, iar apoi ar fi aruncat cu urină spre una dintre ele.

Incidentul a avut loc pe 5 ianuarie 2023, iar după ce a fost dusă la poliție, femeia a continuat să facă amenințări la adresa polițistelor. Agresiunea a fost filmată de bodycam-ul polițistelor, iar un judecător a decis începerea judecății după ce a constatat legalitatea probelor și a actelor de urmărire penală. K.C a fost arestată preventiv pentru 30 de zile începând cu data de 6 ianuarie 2023, perioada fiind prelungită de două ori, ultima oară în data de 2 martie 2023 de către Judecătoria Turda.

În actul de sesizare a instanţei s-a arătat, în esenţă, că în data de 05.01.2023, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe str. Margaretelor din loc. Turda, … , le-a ameninţat cu acte de violenţă şi le-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona membrelor inferioare şi superioare, precum şi cu o găleată pe persoanele vătămate B.S. şi M.D., agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Turda, Biroul de Ordine Publică, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru soluţionarea unui apel 112, a aruncat cu urină pe persoana vătămată M. D. şi i-a rupt acesteia epoletul, iar după conducerea la sediul Poliţiei Municipiului Turda …, inculpata le-a ameninţat din nou cu acte de violenţă pe cele două persoane vătămate”, se precizează în rechizitoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.