Sursă foto: servuscluj.ro

Compania CFR Călători a comunicat că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile în zonele Gheorgheni – Izvorul Crișului, circulația feroviară a fost temporar întreruptă în cursul nopții trecute. Această situație a dus la întârzieri semnificative ale mai multor trenuri, cu perioade cuprinse între 30 de minute și peste 6 ore. Potrivit unui comunicat de presă emis de CFR, aceste întârzieri au fost cauzate de lipsa de tensiune în linia de contact sau căderi de copaci pe calea ferată.

În prezent, la această oră, sunt înregistrate următoarele întârzieri la garniturile de tren:

  1. IRN 12406, pe ruta Brașov – Valea lui Mihai, înregistrează o întârziere de 281 de minute.
  2. IRN 1941, pe ruta Satu Mare – Mangalia, înregistrează o întârziere de 376 de minute.
  3. R 1942, pe ruta Mangalia – Satu Mare, înregistrează o întârziere de 300 de minute.
  4. IRN 1642, pe ruta Baia Mare – București, înregistrează o întârziere de 300 de minute.
  5. IRN 1641, pe ruta București – Baia Mare, înregistrează o întârziere de 300 de minute.

„În urma acestor deranjamente, circulaţia trenurilor va fi afectată la nivelul întregii reţele, fiind necesare decalări ale orelor normale de circulaţie pentru asigurarea legăturilor la destinaţia finală pentru toţi pasagerii trenurilor întârziate. Circulaţia în zonele afectate se va desfăşura în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Detalii despre situaţia circulaţiei pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată”, a mai declarat compania.

CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, tracțiune diesel, în urma apariției unor deranjamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.