Sursă foto: servuscluj.ro

Odată cu începutul noului an școlar, Compania de Transport Public Cluj a anunțat că va mări frecvența mijloacelor de transport în comun pe toate rutele și va reintroduce autobuzele școlare. Din această cauză, începând de luni, CTP va adăuga aproximativ 25% mai multe mijloace de transport în comun.

„În colaborare cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, se va relua de marți, 12.09.2023, transportul elevilor din clasele 0 – 4 cu autobuze dedicate, pe 14 trasee, din cartierele: Mănăștur, Zorilor – Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris si Lombului, spre școlile din zona centrală. Pentru mai multe detalii privind unitățile de învățământ deservite accesați link-ul https://ctpcj.ro/index.php/ro/orare-linii/transport-eleviCTP.

De asemenea, toți elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate având inscripția „TRANSPORT ELEVI” cu plecări după ora 7:10 din cartiere spre centrul municipiului și reîntoarcerea în jurul orei 14:00, pe următoarele linii:

  • de autobuze 9, 24, 30, 31, 35, 39, 42, 43B, 46B;
  • de troleibuze: 3, 5, 6, 25;
  • de tramvaie: 101, 102 .

În colaborare cu Primăria comunei Florești, se va relua de marți, 12.09.2023, transportul elevilor la școlile Dumitru Tăuțan si Gheorghe Șincai din Florești, cu autobuze dedicate, pe 6 trasee. De asemenea, Primăria Apahida va asigura transportul elevilor din comună”, au declarat reprezentanții CTP Cluj-Napoca.

De asemenea, se va continua furnizarea de transport pentru tinerii cu dizabilități neuromotorii care nu se pot deplasa, folosind microbuze special echipate, pe rute convenite în colaborare cu Primăria municipiului Cluj-Napoca și, respectiv: Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca, Asociația Caritatea Umanitar Internațională, Grădinița Malteză, Asociația pentru Protejarea și Ajutorarea Handicapaților Motor (Centrul de zi Napoca Proteus, Clubul Prietenia și Tânărul Singuratic), Asociația Hans Spalinger, Școala Gimnazială Specială Transilvania Baciu.

Primăria municipiului va furniza transport pentru elevii din Colonia Sopor, Valea Fanatelor și Colonia Pata Rât către instituțiile de învățământ.

Orarele de transport vor fi disponibile pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația mobilă Tranzy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.