Sursă foto: stiridecluj.ro

 

La data de 25 februarie, un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, a fost oprit în timp ce conducea un autoturism către localitatea Apahida și s-a constatat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

,,Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel aplicate măsuri legale”, a declarat IPJ Cluj.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, iar inspecția tehnică periodică a vehiculului se afla în afara perioadei de valabilitate.

În legătură cu aceste aspecte, sunt în curs de desfășurare cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Pe data de 27 februarie, un alt bărbat din municipiul Cluj-Napoca, în vârstă de 68 de ani, a fost surprins conducând sub influența alcoolului, în timp ce se deplasa către comuna Ciurila.

,,Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza rezultatului alcoolscopic, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, necesare stabilirii alcoolemiei”, a declarat IPJ Cluj.

Se desfășoară investigații în legătură cu presupusa săvârșire a infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.