Sursă foto: servuscluj.ro

Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca vă invită pe dumneavoastră, comunitatea clujeană, și pe turiști să sărbătorim împreună venirea Noului An. Pentru Revelionul din 2024, am pregătit un program special cu artificii, concerte și șampanie.

Evenimentele din ultima zi a anului 2023 vor debuta cu trupa Ad Libitum Voices, care va urca pe scenă în Piața Unirii la ora 22:00, fiind urmată de trupa Compact la ora 23:00. În aceeași locație, Piața Unirii, se va desfășura un spectacol impresionant de artificii la ora 00:00, marcând astfel trecerea în Noul An. Concertele vor continua cu trupa Royal Avenue începând cu ora 00:10. Evenimentul Revelion 2024 de la Cluj-Napoca este organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, cu sprijinul partenerilor.

Parteneri oficiali: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs Parteneri principali: Ursus, Vodafone Parteneri: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Liberty Residential, BCR, Alexandrion, Coral Impex, Autoworld Parteneri media: TVR Cluj, Radio Cluj, Radio Impuls

Evenimentele vor avea loc în atmosfera de basm creată de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Ajunul Anului Nou, pe 31 decembrie, va fi ultima seară în care participanții se vor putea bucura atât de roata panoramică, de unde se poate vedea întregul târg, cât și de deliciile oferite de cele 75 de căsuțe din Piața Unirii: produse autentice tradiționale și cadouri de la producători locali, turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o varietate largă de produse gastronomice de sezon.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, mijloacele de transport în comun vor circula în ziua de Revelion în intervalul orar 22:00 – 02:00, pentru următoarele linii:

Autobuze: 9, 19, 20, 21, 30, 31, 32, 35, 36B, 37, 38, 39, 42, 44, 47; Troleibuze: 1, 3, 5, 6, 25; Tramvaie: 100, 101.

Toate detaliile privind programele de circulație vor putea fi consultate pe www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.