Sursă foto: servuscluj.ro

Handmade Transilvania, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, vă invită să participați la „Arte și Bucate – târg de cadouri și preparate gourmet” în perioada 24-26 noiembrie 2023. Evenimentul va avea loc în Galeria Cellarium a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, situat pe strada Memorandumului nr. 21.

Îmbinând arta, creația manuală și deliciile culinare, acest târg propune o experiență plină de culoare și savoare. Puteți descoperi opere de artă, produse handmade, precum și bunătăți cum ar fi zacuscă, dulcețuri și dulciuri vegane. Organizatorii au gândit acest eveniment în preajma sărbătorilor, oferind participanților oportunitatea de a găsi cadouri unice pentru prieteni, familie sau colegi.

Handmade Transilvania aduce împreună frumusețea creației și preocuparea pentru sănătate în cadrul Muzeului Etnografic al Transilvaniei timp de trei zile. Peste 30 de expozanți vor oferi publicului o varietate de cadouri, preparate inedite și obiecte utile, inclusiv articole tematice de Crăciun.

Acest eveniment îți oferă oportunitatea de a face cumpărături diferite, de a interacționa cu mici producători și artiști, să simți și să experimentezi cu toate simțurile înainte de a face alegerea potrivită.

Orarul târgului este următorul: vineri 15.00-20.00, sâmbătă 10.00-20.00, duminică 10.00-19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.