Fiica lui Victor Pițurcă arată excepțional la 37 de ani, așa cum se poate vedea dintr-o fotografie pe care fratele ei mai mare a publicat-o în mediul online. Fotografia este una destul de rară, deoarece Claudia preferă să stea departe de ochii lumii.

Fiica lui Victor Pițurcă arată excepțional la 37 de ani. Claudia preferă să nu fie în centrul atenției
Singura fiică a lui Victor Pițurcă, Claudia, preferă să stea departe de camerele de filmat, lucru care nu se poate spune și despre fratele ei mai mare, Alexandru, fostul partener al Cristinei Ich.

Din acest motiv, Claudia este destul de scumpă la vedere, însă, recent, Alex Pițurcă a publicat în mediul online o imagine în care se afla alături de sora sa, Claudia, și de mama sa.

Fiica fostului antrenor de la Universitatea Craiova a rămas la fel de frumoasă, chiar dacă se apropie cu pași repezi de vârsta de 40 de ani. Ea este căsătorită încă din 2013 cu Mihai Naboiu, iar la nuntă i-a avut drept nași pe Cosmin Olăroiu și pe soția acestuia.

Fiica lui Victor Pițurcă, la fel de frumoasă ca în tinerețe

Claudia are un fiu pe nume Antonio Alexandru, în vârstă de 11 ani. Fiica fostului antrenor a trecut de prima tinerețe și printr-o naștere, însă a rămas la fel de frumoasă, lucru ce se poate vedea foarte clar din imaginea publicată pe rețelele de socializare de către fratele ei mai mare.

Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a dezvăluit cum se menține în formă

Victor Pițurcă arată și el spectaculos pentru vârsta sa. Fostul antrenor a dezvăluit, în cadrul podcastului ”Tare de tot” al lui Viorel Grigoriu, cum se menține în formă.

”Sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine așa cu nemiluita. Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin și totul bun. Am o fermă și numai de acolo consum legume și carne.

Numai de acolo, din comerț nu aș mânca. În România, în momentul de față, carnea și legumele sunt de cea mai joasă calitate”, a povestit fostul antrenor al Universității Craiova.

În ceea ce-l privește pe Alex Pițurcă, acesta nu mai formează un cuplu cu Cristina Ich. Vedeta este cea care a făcut anunțul pe o rețea de socializare și spunea că este fericită după despărțire.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a spus bruneta, pe o platformă de social media, unde este urmărită de aproape un milion de persoane”, a precizat aceasta la momentul respectiv.