Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a anunțat că a încheiat cu succes proiect cu finanțare europeană intitulat „Dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca”. Valoarea totală a proiectului european derulat de administrația județeană a fost de 15.338.367,19 lei.

Ambulatoriul integrat al unității medicale subordonate Ministerului Sănătății și care își desfășoară activitatea în spații aflate în proprietatea forului administrativ județean, precum și laboratoarele care îl deservesc, au fost dotate cu nu mai puțin de 242 de echipamente medicale de ultimă generație.

„Este o nouă reuşită care ne bucură şi care reconfirmă preocuparea noastră constantă pentru organizarea şi funcţionarea optimă a instituţiilor sanitare clujene. Practic, în 7 etape am reuşit să achiziţionăm cu ajutorul banilor europeni, pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, un număr impresionant de echipamente şi aparaturi medicale moderne destinate exclusiv diagnosticării şi tratării pacienţilor”, a afirmat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. 

Obiectivul investiției a fost acela de a asigura, prin intermediul dotărilor performante, îmbunătățirea calității actului medical și de a facilita atât diagnosticarea precisă și rapidă, cât și stabilirea tratamentului corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.