Sursă foto: servuscluj.ro

Comunitatea din Pata Rât strânge donații pentru Centrul Comunitar Khetane, locul unde se desfășoară ateliere culturale, concerte, botezuri și alte evenimente publice.

”Hai să echipăm împreună Centrul Comunitar Khetane! Din septembrie, avem în Pata Rât un centru comunitar. Îl folosim intens. Am organizat deja acolo zeci de ateliere culturale și educative cu copii (Asociația Social Fiber), un concert, un botez, un party de Halloween, o conferință, și tocmai am terminat și libretul Grand Opera Pata Rât, finanțat de Kaufland. OKU ne-a vopsit centrul magistral. DASM ne dă curent și apă. Vodafone, SIM-uri de internet.

Și atunci ce ne mai trebuie? Să-l echipăm. Centrul e cam gol pe dinăuntru.

Avem nevoie de scaune. Mese. Cărți. Rafturi. Un dulap. Un cuier. O sobă. Bani pentru lemne și o cameră de supraveghere. Aveți orice care credeți că ne poate folosi? Ne dați? Ne dați ne dați ne dați?

Vă facem o plăcuță de onoare, lipit direct pe Centru, ca la intrarea în marile bănci.

Haida! Mulțumim și Crăciun Fericit!”, declară cei care administrează Centrul.

Cum puteți oferi sprijin: Pentru donații materiale, sunați la 0724510464 (István). Dacă doriți să donați bani, aceștia pot fi transferați prin BT Pay la numărul 0724510464 sau în contul RO23BTRL01301201961656XX (István Szakáts), menționând Khetane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.