Sursă foto: servuscluj.ro

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj au aprobat ieri un proiect de hotărâre care va susține Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca în implementarea unui program cu finanțare europeană destinat reabilitării și modernizării clădirii de Anatomie de pe Strada Clinicilor.

Pentru ca proiectul să avanseze, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” trebuie să depună documentele necesare în dosar, inclusiv aprobarea trecerii parcelei de teren, unde este amplasată clădirea menționată, cu o suprafață de 2.086 mp, din domeniul public al Județului Cluj în domeniul privat al acestuia. Totodată, trebuie constatată calitatea de titular al dreptului de proprietate asupra acestui teren al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.

” Am înțeles pe deplin necesitatea și importanța implementării proiectului european, motiv pentru care am aprobat această hotărâre și sprijinim, în continuare, demersurile Universității de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”. Consiliul Județean Cluj este și va rămâne un susținător activ al tuturor proiectelor care vizează dezvoltarea sectorului medical clujean”, a afirmat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.