Sursă foto: servuscluj.ro

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj au comunicat despre investiții recente în infrastructura medicală a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj. Bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj a fost folosit pentru a achiziționa peste 23 de echipamente medicale de ultimă generație, iar valoarea totală a investiției este de 419.635 de lei.

Printre noile echipamente furnizate se numără un ecograf de înaltă performanță pentru pediatrie, un sistem de compresie pneumatică intermitentă a membrelor inferioare, un electrocauter cu radiofrecvență, 10 injectomate și 10 infuzomate.

”Continuăm să acordăm spitalelor clujene sprijinul necesar pentru realizarea investițiilor și derularea activității în cele mai bune condiții. Ne dorim să contribuim la oferirea unor servicii medicale de cea mai bună calitate, aparatura medicală recent achiziționată având rolul de a îmbunătăți starea de sănătate a micilor pacienți. Sănătatea este și va rămâne prioritatea noastră absolută”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.