Alexandra Dinu (42 de ani) a dezvăluit ce carieră și-ar fi dorit să aleagă fiul ei, Mario Mutu. Ea a povestit că tânărul nu a fost încântat de propunerea ei și că nu a mai putut face nimic pentru a îl convinge.

Alexandra Dinu (42 de ani) a dezvăluit ce carieră și-ar fi dorit să aleagă fiul ei, Mario Mutu, și de ce nu a vrut acesta să o asculte. Ea a vorbit și despre noile ei proiecte, dar și despre filmele în care urmează să joace. „Ultimul rol a fost înainte de pandemie. În „211”, cu Nicolas Cage. Acela a fost ultimul film”, a declarat aceasta.

Fosta parteneră a lui Adrian Mutu a recunoscut că și-ar fi dorit ca fiul ei, Mario Mutu, să se facă actor, dar că acesta a refuzat și că nu l-a putut forța.

„Mi-ar fi plăcut să facă film şi chiar am încercat cu el, în America. Avea, la un moment dat, un agent care era înnebunit după el. Era agentul unui actor care a făcut „Baby Driver”. Şi eram super încântată, zic: „Cum, deci te place, haide să facem”… N-a vrut. Şi mi-am dat seama când el mi-a zis: „Asta e ceva ce-ţi place ţie, nu e pasiunea mea”. Da, a apărut în videoclipul Marei, o fată foarte drăguţă şi talentată”, a spus Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu

Cu cine seamănă fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Alexandra Dinu a mai povestit că Mario Mutu seamănă și cu tatăl lui, Adrian Mutu, și că se deschide greu în fața oamenilor. „Seamănă cu amândoi. Nu aş spune că e timid. La început, cu oamenii pe care nu îi cunoaşte, are tendinţa să nu se deschidă imediat”, a spus actrița.

Alexandra a jucat în mai multe filme faimoase de la Hollywood, precum „Bullet Head. Capcană mortală” alături de Adrien Brody, John Malkovich şi Antonio Banderas, în filmul „Final Score”, alături de Pierce Brosnan şi Dave Bautista, şi în „211” alături de Nicolas Cage.

„Personajul meu din «Final Score» a fost total diferit de tot ceea ce am jucat până acum. Este atât de departe de mine! Fac parte dintr-o grupare criminală, sunt o mercenară, intensă, crudă şi violentă. A fost necesară o pregătire fizică intensă. Am învăţat tehnici de luptă, Krav Maga, o disciplină pusă la punct de serviciile secrete israeliene, iar instructorul cu care m-am antrenat timp de două luni a făcut parte din forţele speciale ale armatei”, a povestit actriţa, potrivit Click.