Sursă foto: zcj.rp

Ecocentrul din cea mai mare comună din țară va opera conform următorului program: de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 17:00, și sâmbăta între orele 9:00 și 14:00.

Potrivit declarațiilor primarului Bogdan Pivariu, Ecocentrul va colecta diverse tipuri de deșeuri, printre care se numără deșeuri rezultate din construcții și demolări, deșeuri de ambalaje reciclabile, precum și deșeuri electrice și electrocasnice.

„Am deschis Ecocentrul din Florești! Acest centru reprezintă un pas important către promovarea practicilor ecologice și responsabile în gestionarea deșeurilor. Ecocentrul este destinat pentru colectarea deșeurilor voluminoase cu aport voluntar destinat tuturor locuitorilor din comuna noastră.Tipurile de deșeuri colectate la Ecocentru includ deșeuri din construcții și demolări care nu necesită autorizație de construire, deșeuri de ambalaje reciclabile, precum și deșeuri electrice și electrocasnice. Prin această inițiativă, dorim să facilităm colectarea și reciclarea acestor tipuri de deșeuri, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unei comunități mai curate și responsabile.

Ecocentrul va funcționa în următorul program: de luni până vineri, între orele 10:00 și 17:00, și sâmbăta între orele 9:00 și 14:00. Mai multe detalii AICI. Vă încurajăm să profitați de această oportunitate și să contribuiți la protejarea mediului înconjurător prin participarea activă la colectarea deșeurilor într-un mod responsabil și sustenabil”, a comunicat Bogdan Pivariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.