Celebra interpretă Nicole Cherry a fost luată la rost de fiul Corneliei Catanga din pricina unor declarații pe care cântăreața le-a făcut. De curând, artista a vorbit despre relația pe care o are cu familia Pădureanu, catalogând-o ca fiind una rară.

Asta deși ar exista chiar o relație de rudenie între ea și familia Pădureanu. Ba mai mult, artista a precizat că îi pare rău că nu a fost la inmormântarea Corneliei Catanga, dar că au fost părinții ei acolo. Aceste declarații l-au scost din sărite pe Alexandru Pădureanu, care a făcut mai multe precizări. “A vorbit și despre ‘relația’ cu noi, despre care susține că nu a fost una profundă, ci una foarte rară și că, de când a ajuns ‘vedetă autohtonă’, noi ne dăm pe lângă ea și căutăm o ‘relație specială’.
Nicole Cherry
Totodată, menționând și faptul că părinții lui  Nicole Cherry aveau un magazin de bijuterii și că era o persoană cu un potențial, din punct de vedere material, foarte ridicat, și că părinții sunt niște persoane foarte importante! Ceea ce este total neadevărat… Deoarece, adevărul este cu totul altul… Bun! Nu a crescut în casă cu muzica, așa cum am crescut eu cu părinții mei, noi fiind niște oameni mult mai simpli, dar cu bunul Dumnezeu în inimile noastre.

”Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician”

Aș ruga-o, într-un mod foarte respectuos, să nu mai pomenească de familia mea Catanga-Pădureanu, ea ajungând o ‘vedetă’ recunoscută.S-ar înjosi să aibă un grad de rudenie cu părinții mei”, a declarat Alexandru Pădureanu pentru playtech. În plus, artistul consideră că Nicole Cherry a avut noroc să ajungă atât de cunoscută în industria muzicală. “Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbiz-ul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț, și nu artă, cochetând cu manelele.

Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o ‘glumă’ din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician! Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine.

Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician. Nu noi suntem cei care trebuie să fim mândri că faci parte din neamul nostru, ci tu! Iar tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate”, a adăugat Alexandru Pădureanu. Fiul Corneliei Catanga a ținut să precizeze că regretata sa mamă, Cornelia Catanga, este unică în muzica lăutărească românească.