Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală legată de relația pe care o are cu Gabi Bădălău. Blonda spune că a fost suficient ce a împărtășit publicului până acum, pentru că de acum încolo lucrurile se vor schimba radical.

Bianca Drăgușanu indiferent cum aș fi, nu o să mai spun treaba asta la presă niciodată, deoarece, pe parcursul timpului și al anilor care au trecut, mi-am dat seama că dezvoltarea acestui subiect personal într-un plan profesional dăunează grav sănătății.

Relația mea, cum am spus-o și cum am arătat-o în ultima perioadă a vieții mele, este a mea și doar a mea și nu o împătășesc cu nimeni. Dacă se mai întâmplă să ne surprindă paparazzii sau ceva, viața e impreviziblă, nu știi ce te așteaptă azi, mâine, peste o săptămână, două, trei”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Viața mea personală, dacă până acum a fost și viața voastră personală, din 2023 va fi doar viața mea personală. Dacă se întâmplă o situație neprevăzută, e firesc, e normal, dar nu o să mai împărtășesc cu voi situația mea, din păcate sau din fericire, nu știu cum să o iau, dar nu simt nevoia să mă mai destăinui și să mă mai justific presei pentru că vreau să am și eu ceva doar al meu.

Indiferent cum voi fi, într-o relație sau nu, într-o situație sau nu, o să țin pentru mine. Indiferent cum urmează să fie anul ăsta, eu știu întotdeauna să privesc partea bună a paharului, asta e ceva ce mă caracterizează pe mine și m-a ajutat să evoluez”, a încheiat aceasta. Culmea este că anunțul blondei vine după ce Gabi Bădălău a divorțat în sfârșit de Claudia Pătrșcanu, după trei ani de proces. Cei doi s-au separat în urmă cu trei ani, însă, de atunci, s-au tot întâlnit în sala de judecată. Potrivit hotărârii judecătorești, foștii soți au custodie comună, însă cei doi băieți rămân în grija mamei lor.