Gabriela Prisăcariu a lăsat pe toată lumea mască. Inclusiv Dani Oțil a rămas ușor uimit, iar fanii stau acum și se întreabă dacă vestea dată de iubita prezentatorului este adevărată sau nu.

Gabriela Prisăcariu a luat pe toată lumea prin suprindere. Un gest făcut de acesta în timpul vacanței din Maldive a ridicat numeroase semne de întrebare.

Cei doi formează un cuplu de ani de zile, timp în care au devenit și părinți pentru prima oară, având un fiu, Luca Tiago. Cei doi au acumulat multă bucurie, dar și nopți nedormite, oboseală și stres.

Recent, pe rețelele de socializare, înainte de a se întoarce din Maldive, modelul a postat un ultim filmuleț de pe plajă, din timpul unei plimbări în doi. Ea a surprins o barză care a apărut în fața lor, și care le-a ridicat multe semne de întrebare, atât lor, cât și fanilor, mai ales după discuția avută public de aceștia.

Ce a surprins Gabriela Prisăcariu într-un filmuleț

La vederea berzei, soția lui Dani Oțil, poate glumind, poate fiind serioasă, a precizat că pasărea le-a ieșit în cale pentru a le lăsa ceva la ușă. Potrivit unei zicale, atunci când ”vine barza”, de fapt, un copil urmează să apară pe lume.

Cu toate astea, Dani Oțil nu s-a amuzat deloc de imaginea din fața sa, lucru ce a făcut-o și pe Gabriela Prisăcariu să spună că nu a sosit vremea de un alt copil.

Mai precis, cei doi spun că nu își mai doresc să fie din nou părinți, iar mai mult de atât, au menționat că apariția berzei îi cam sperie, deoarece cunosc foarte bine sentimentul de a avea grijă de un copil mic, și nici nu vor să se gândească cum le-ar fi viața cu doi copii, având în vedere că vieților lor profesionale sunt extrem de agitate.

Reacția șocantă a lui Dani Oțil

” Gabriela Prisăcariu:- Noi plecăm acum din Maldive, dar barza a venit să ne lase ceva la ușa noastră. Ce zici de asta?

Dani Oțil:- Nu e barză!

Gabriela Prisăcariu:- E o barză!… Nu te primim, nu vrem!

Dani Oțil:- A venit doar să ne sperie

Gabriela Prisăcariu:- Nu, mulțumim!”, este dialogul purtat de cei doi soți, pe plaja din Maldive, în faza unei berze.

Trebuie spus că Gabriela Prisăcariu este într-o formă fizică de invidiat, având în vedere că a adus pe lume un copil anul trecut. După sarcină, aceasta a slăbit foarte mult, cântărind în prezent 60 de kilograme.