Sursă foto: stiridecluj.ro

Un individ a fost surprins de polițiști conducând sub influența substanțelor stupefiante în Luna de Jos. De asemenea, în mașina acestuia au fost descoperite substanțe interzise.

,,La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pentru verificări, pe DJ 161, în afara localității Luna de Jos, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Jucu”, transmite IPJ Cluj.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere și, în timpul testării cu aparatul Drugtest, au obținut indicii privind prezența substanțelor psihoactive în organismul său.

Este important de menționat că rezultatul testului nu constituie o probă în cadrul dosarului penal, motiv pentru care individul a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii exacte a consumului de substanțe psihoactive.

În timpul verificărilor, polițiștii au descoperit și confiscat mai multe plicuri ce conțineau substanță cristalină de culoare albă, posibilă să producă efecte psihoactive. Aceste bunuri au fost ridicate, ambalate și sigilate, pentru a fi înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Pe baza informațiilor și a probelor obținute, polițiștii au decis reținerea individului pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în privința presupusei comiteri a infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.